З першого разу тендер провести не вдалося через невідповідність у документах переможця торгів. Результати першого скасували й аукціон оголосили вдруге. Вартість послуг, які планують замовити – 3, 88 млн.грн. З переможцем укладуть договір про надання послуг з охорони будівлі міськради,  внутрішнього двору та ще однієї прилеглої будівлі.

Про вдруге оголошені торги зазначено у системі  “Prozorro”.

Перший тендер на послуги охорони виконком Запорізької міськради оголосив 29 січня цього року. Його учасником стало управління поліції охорони в Запорізькій області, а також дві військові частини Нацгвардії – 3029 та 3033. Найдешевшу пропозицію зробила військова частина 3029, запропонувавши за послуги 2,79 мільйона гривень. Втім, пропозицію Нацгвардії згодом було відхилено через невідповідність у документах. Пізніше результати тендеру скасували , пише ЗПР.

2 березня виконавчий комітет Запорізької міськради повідомив про намір укласти договір на охорону будівлі мерії за переговорною процедурою. Угоду збираються підписати з управлінням поліції охорони в Запорізькій області, її вартість становить 3,88 мільйона гривень. Згідно умов, управління має надавати послуги охорони до кінця цього року. Йдеться про функціонування мінімум 3-х цілодобових постів.