Скоро покупцям мережі «АТБ-маркет» доведеться викладати за покупки більше грошей, адже в пресслужбі магазину анонсували здорожчання цін, про це повідомляють «Українські новини» посилаючись на коментар корпорації (Дніпро).

Як повідомляють в пресслужбі мережі, «АТБ» вимушене піти на підняття цін через здорожчання палива та інших умовностей. Наприклад, збільшення цін на сировинні товари – цукор, муку, рослинну олію тощо.

“Ціноутворення в магазинах мережі” АТБ “безпосередньо залежить від власних відпускних цін постачальників і виробників товарів. Безумовно ціна на газ, бензин і дизельне паливо є суттєвою складовою витрат кожного підприємства. На поточний момент практично всі постачальники, з якими співпрацює компанія” АТБ-Маркет “, заявили про підвищення цін на продукцію в рамках від 5% до 25%”

Зауважимо, за даними Головного управління статистики у Запорізькій області, у лютому поточного року продукти в Запоріжжі здорожчали на 1,1% (по Україні на 1,0%). Якщо ж порівнювати з минулим роком – на 2,3%.

Читайте також: В Укравтодорі показали, як будують мости в Запоріжжі

На головній – фотоілюстрація