Періодично на сайті ГУНП Запорізької області повідомляють про викриття борделів, однак іноді з’ясовується, що заклад вже потрапляв в «поле зору» правоохоронців. Проте чомусь продовжив роботу після закриття.

13  березня співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Запорізькій області спільно зі слідчими відділу поліції №1 Запорізького районного управління поліції, за участю працівників батальйону поліції особливого призначення та під процесуальним керівництвом Запорізької місцевої прокуратури №2 провели обшук будівлі, яка знаходиться майже в центрі міста – вул. Перемоги, повідомляє пресслужба відомства.

На момент правоохоронної операції в будівлі знаходилася 28-річна жінка, яка працювала тут адміністраторкою та 5 секс-працівниць віком від 19 до 33 років. Загалом тут працювало 10 секс-працівниць позмінно. За надані послуги клієнти платили від 1800 грн. Місячний дохід – 700 тис. грн.

Вилучено 34 тис. грн, мобільні телефони, ноутбук, чорні записи та інші речі, які слугуватимуть доказами у справі.

Наразі вирішується питання повідомлення про підозру причетним до незаконного бізнесу особам за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 303 ККУ. Встановлюються організатори. Зловмисникам загрожує строк покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Слід нагадати, що вище згаданий бордель вже закривали минулого року.