Вчора, 21 березня, ми розповідали про жахливу аварію на Бородинському під час якої двоє громадян травмувалися, а один загинув. Автомобіль розірвало навпіл. Поліція надала офіційний коментар тільки сьогодні.

Зазначається, повідомлення про аварію у Дніпровському районі надійшло о 5:30. Водій авто «БМВ» їдучи по вул. Бородинській не впорався з кермуванням, виїхав з дороги і врізався в дерево. Від удару транспортний засіб розірвало навпіл. 23-річний пасаж загинув на місці події. Водій та ще один 21-річний мешканець Запоріжжя, який знаходився в салоні, отримав пошкодження. Постраждалих доставили до лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. За статтею обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3-8 років з позбавленням права керувати ТЗ на строк до 3-х років або без такого.

До свідків події, які мають відеозаписи, правоохоронці звертаються з проханням телефонувати за номерами: (050) 271-87-84 або «102».