Вчора поліція повідомила про закінчення слідчих дій стосовно можливого зґвалтування дитини у гімназіції №28. Втім продовжила розслідувати можливий булінг у навчальному закладі. Також у пресслужбі поліції додали, що попередньо за результатами перевірки складено адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

З повідомлення, яке з’явилося на сайті поліції не було зрозуміло, стосовно кого було складено адміністративний протокол. За запита уточнення в поліції відповіли:

Мати хлопчика стосовно якого розповсюдилися неправдиві відомості звернулася з заявою про притягнення до відповідальності батьків його однокласника – сепзпли у пресслужбі.

Нагадаємо, 22 березня у мережі Інтерне з’явилося повідомлення стосовно можливого згвалтування п’ятикласника в гімназії №28. Про те, що ймовірно відбувалося в школі повідомила запорізькому блогеру мати школяра, який наче б то все бачив. До школи з’яхалися правоохоронці та журналісти, перед другими зачинили двері й незадовго поліція заявила про фейк. Мати хлопчка, з якого ймовірно знущалися, разом з іншими батьками написали колективну заяву на ім’я директорки, яка поквапилася піти на лікарняний. Батьки у заяві заявили про булінг та знущання над дитиною. Поліція ж наполягає, що вказаного злочину не було.