Нещодавно на електронну пошту поліції Києва надійшло повідомлення про те, що в місцевих лікарнях закладено вибухівку. На місце події виїхали всі відповідні служби, проводиться перевірка території. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Наразі триває перевірка. Про результат повідомлять трохи згодом. Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення чи інші події у районних управліннях поліції.

На своїй сторінці у Facebook Назар Приходько повідомив, що із 7-ої клінічної лікарні евакуюють персонал і пацієнтів.

АПДЕЙТ: Буквально щойно в поліції повідомили, що заміновано ВСІ лікарні!
Скотство…
У Києві «замінували» 7-му клінічну лікарню, наразі йде евакуація пацієнтів і персоналу.
В час, коли Україна щодня б‘є сумні рекорди смертності від КОВІДу (за 31.03.2021 – померла 421 людина), в час коли медична система дихає на ладан чинити таке – це все одно, що чинити військовий злочин!
До речі: а яка доля помічника Нардепа від СН Колі Тищенка Руслана Гончарова, з телефона якого, 8.04.2020, «замінували» Олександрівську лікарню столиці? Сидить, нє? А чому…?
Хоча… Кого питати…

Імовірніше за все це неправдива інформація. Останнім часом в Україні побільшало випадків, коли громадяни повідомляють про замінування навчальних закладів, держустанов, ТЦ тощо. Іноді вдається викривати зловмисників.

На головній – фотоілюстрація