В Поліській ОТГ продовжуються пошуки 2-річного Богданчика Уніченка.

До пошукової операції залучили понад 200 осіб, вертоліт та собак. Оперативну інформацію про пошуки дитини повідомляють Regionnews місцеві мешканці, які також долучилися до пошуків.

Місцеві розповідають, що хлопчик разом з батьком, вчора пішов на околицю лісу рубати дрова, додому з того місця було недалеко. Батько, розуміючи, що робота затягується надовго, сказав сину йти додому, хлопчик так і зробив – вирушив у бік дому, але не дійшов. Інші люди кажуть, що Богданчик побіг за батьком, який їхав у бік лісу й наче він хлопчика завертав додому.

Сусідка сім’ї Уніченків розповідає, що родина звернулася до поліції лише за 4 години після зникнення дитини, протягом усього часу вона поралася в господарстві й постійно була на вулиці. Про те, чи не бачила вона дитину в жінки батьки Богданчика не спилали аж поки не приїхала поліція.

Сам батько хлопчика губиться у свідченнях й поводиться ад надто спокійно, тому маму Богданчика перевіряють на детакторі в селі Іванків, що поруч  Рагівки.

Судячи з поведінки пошукових собак, хлопчина зник на трасі.

ПРИКМЕТИ : на вигляд 2-3 роки, зріст 95 см., худорлявої статури, волосся світло- русяве, обличчя кругле, очі сірі.
ОДЯГНУТИЙ: шапка синя і білими смужками, світло-блакитна куртка, коричневі штани та коричневі черевики.
При отриманні будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дитини телефонувати за номером спецлінії поліції «102».