Після скандалу, який зчинився навколо служби таксі, сервіс припинив свою співпрацю з таксистом. Про це було повідомлено адміністрацією Bolt під постом Олени Макайї.

Хоча особистих вибачень безпосередньо сім’ї Олени Макайї-Мельниковій не було (лише у соцмережах), проте служба таксі певні висновки все ж зробила.

«Ми вважаємо неприпустимою дискримінацію за будь-якими ознаками, у тому числі за ознакою національності або кольору шкіри. Повідомляємо, що обліковий запис водія відключено від платформи за порушення умов партнерства з платформою Bolt»

Нагадаємо, 14 квітня на своїй сторінці у Facebook Олена Макайя-Мельникова розмістила пост, в якому розповіла про неприємний випадок, який трапився з її чоловіком. Вони викликали таксі Bolt. Коли ж на місце прибуло авто, водій відмовився їх везти. Причина – колір шкіри чоловіка. Він сам з Конго, проте тривалий час живе та працює в Україні.

Більшість стали на сторону постраждалої сім’ї, засуджуючи обурливу поведінку таксиста. Зокрема, президент Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаль Хаманді заявив, що подібна поведінка є неприйнятною в цивілізованому світі й з цим випадком мають розбиратись відповідні служби.

На головній – фотоілюстрація