Капітальний ремонт відрізку дороги місцевого значення Запоріжжя-Біленьке закінчили не так давно, а покриття вже вкривається тріщинами.

Про нещодавно закінчені роботи свідчить гордо розміщений щит із написом “Відремонтовано”, “Велике будівництво”, “Програма президента України”.  На жаль, ці пафосні слова не забезпечили безпретензійного виконання робіт підрядною організацією ТОВ “Українська будівельна фірма” Інвестбуд”, її також гордо вказали на щиті. Запоріжці мають до результатів роботи претензії.

Мешканець Запоріжжя Артем Бородін після закінчення ремонту інспектував вказану ділянку, чоловік ділився світлинами та все наче мало непоганий вигляд. Люди сподівалися, що каміння на пішохідній зоні ще приберуть і тротуари приведуть до ладу, але ні, цього не станеться і якщо не показати ситуацію публічно, то навряд підрядники та замовники звернуть увагу на те, що ремонт ймовірно не доробити.

Артем Бородін через пів року навідався на цей відрізок дороги та показав, у якому стані він перебуває зараз. Асфальтне покриття пішло тріщинами та просідає, тротуар кришиться та розпадається.

фото – Артем Бородін.