Син Діани та Володимира Родікових, які померли у березні від коронавірусної хвороби, після стрибка з мосту помер в лікарні. Денис був одним з 14 дітей, які виховувала пара.

Юнак написав передсмертну записку та пішов на один з мостів Києва, щоб звести рахунки з життям. Зміст записки поки не повідомляли.

Попри намагання поліції знайти юнака, запобігти трагедії не вдалося. Хлопця знайшли, але вже після того як він вистрибнув з мосту. Кілька годин медики боролися за життя Дениса, на жаль врятувати його не вдалося.

Про смерть хлопця повідомили в поліції Київської області.

Вчора зранку хлопець пішов із дому, лишивши у соцмережах допис про те, що має намір покінчити життя самогубством.
Поліція Київщини розпочала пошуки неповнолітнього одразу після того як він пішов з дому, не чекаючи підтвердження його зникнення.
Правоохоронці відстежували камери відеонагляду, встановили всі можливі зв’язки зниклого та тримали постійний контакт з усіма рідними та друзями Дениса. Для пошуків хлопця були задіяні всі підрозділи поліції Фастівщини, оперативники, спецпризначенці, ювенальні поліцейські Київщини, підключили аеророзвідку та кіберполіцію.
Встановлено, що хлопець задля маскування викинув верхній одяг по дорозі, у селищі Калинівка.
Поліція постійно моніторила повідомлення на спецлінію «102» та встановила, що саме в Києві хлопець стрибнув із мосту на бетонний тротуар.
У тяжкому стані його доставили до лікарні. Зранку юнак помер.