На Волині згоріла від високої температури 2-річна Юліанка Курилюк. Мама дівчинки звинувачує медиків та просить правоохоронні органи покарати винних.

Горе трапилося у  селищі Стара Вижівка Волинської області. У п’ятницю, 14 травня вночі у дитини різко підскочила температура. Батьки Юліани звернулась до сімейної лікарки, але та начебто відмовилася оглянути маленьку пацієнтку, та запропонувала самостійно везли дитину до Старовижівської районної лікарні.

У коментарі ТСН згорьована матір розказала журналістам, що відбувалося за її версією.

“Я подзвонила до сімейної лікарки серед ночі, бо у дитини різко піднялась температура. Та не захотіла нас прийняти і сказала, щоб ми їхали в лікарню. Тобто щоб навіть не викликали швидку, а самостійно туди їхали. Ми приїхали. А тут нас оглянув черговий лікар. Я випросила дати дитині укол, щоб знизити температуру. Вони дали донечці укол та сказали чекайте до 9 години ранку, поки відкриється амбулаторія”, – сказала Катерина Курилюк.

Жінка розповідає, що у них не залишилося нічого іншого, як чекати коли наступить 9 година ранку і всі з’являться на робочих місця, щоб здати аналізи. На жаль дівчинка не дочекалася порятунку й померла у мами на руках.

“Дитина 5 годин “горіла” через високу температуру. Вона померла так і не дочекавшись допомоги”, – розповіла мати дівчинки.

За словами Катерини Курилюк, вона уже звернулась до поліції з проханням розслідувати бездіяльність медиків.