Мешканець Дніпра, який просив запоріжців допомогти з пошуками своєї подруги – німецької вівчарки на ім’я Гільда пізно вночі повідомив, що пошуки завершилися.

На жаль 15-місячна собака у чужому місті таки втрапила в небезпеку та загинула. Їі господар Олег Глушич забрав тіло Гільди до Дніпра та подякував усім, хто допомагав. Зайшов тварину біля залізничних колій у важкому стані, пізніше вона померла.

Друзі, я знайшов свою собаку біля залізничних колій, вона загинула, я забрав її із Запоріжжя і повернув до себе в Дніпро. Напевно я не писав би цей пост вночі або в інший час, але так як я просив усіх Вас про допомогу, по-цьому хочу сказати Дякую всім: хто допомагав поширювати мою ситуацію, хто зробив репост, додав інформацію в інші групи, хто переживав, допомагав шукати, ділився інформацією, спасибі волонтерам Запоріжжя, поліцейським бригадам, окреме спасибі жінці і дівчинці які були останні хвилину життя з моїм собакою і повідомили мені про місце її знаходження. Низький Вам всім уклін. Сьогодні я втратив свою найменшу подружку Gildu- написав пан Олег.

Гільда

Нагадаємо, чоловік приїхав на виставку собак до Запоріжжя, в районі стадіону “Локомотив” Гільда втекла, шукали її понад добу.