Трагічна подія трапилася сьогодні, 12 червня близько 3:00 у потязі № 358 Рахів – Київ, там помер 28-річний пасажир. 

Чоловік вночі впав з верхньої полиці, підвівся й повернувся на своє місце. Явних травм не відчував, про це він сказав під час телефонної розмови своїй дружині. Ближче до ранку самопочуття погіршилося чоловіка погіршилося. Провідники викликали швидку на найближчу станцію – до Фастова. Утім, медики зафіксували смерть чоловіка.

Ситуацію прокоментувалив в поліції.

“Сьогодні близько 6:00 ранку на спецлінію поліції “102” надійшло повідомлення про те, що в поїзді” Рахів-Київ “помер чоловік. На станцію “Фастів”, де перебував поїзд, негайно виїхала слідчо-оперативна група і з’ясувала, що 27 -річний житель міста Тернопіль прямував зі своєю дружиною на відпочинок. Уночі він впав із верхньої полиці в поїзді і, за попередніми даними, вдарився потилицею”, – повідомляє поліція Київської області на своєму сайті.

Встановлено, що після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю і ліг спати, проте вранці дружина виявила чоловіка без ознак життя і викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка.

Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ч.115 Кримінального кодексу України. Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направлено в морг. Хлопець був мешканцем Тернополя.