Сьогодні у Запоріжжі перебуває зірковий гість – тернополянин Олег Собчук – соліст колективу СКАЙ.

Чоловік зараз збійснює веломондрівку взбовж  всієї України, розпочав свій маршрут від крайньої точки на Луганщині. Сьогодні маршрут лежить через Запоріжжя, тож чоловік поєднає його з концертом. Вхід буде вільним, а захід корисним, бо ж Олег Собчук є відомим прихильником та сповідувачем здорового способу життя без шкідливих звичок.

Концерт відбудеться о 19 00 , на сцені комплексу Pool & Beach.

Олег Собчук під час веломандрівки через всю Україну під назвою “НЕзалежний” виступає з благодійними заходами у великих містах. Вчора у нього був концерт у Бердянську, сьогодні – у Запоріжжі, а вже завтра – у Дніпрі.

Великий велозаїзд Олега Собчука стартував 8 червня у крайній східній точці України – селищі Мілове Луганської області, пройде усією Україною і завершиться у місті Чоп на Закарпатті 28 червня, на День Конституції. Всього співак планує подолати  2151 км та відвідати 18 міст країни. Щодня Олег Собчук долає від 100 до 170 км.

Виступи співака не стосуються політики. Під час квартирників і концертів на великих сценах Олег Собчук агітує за здоровий спосіб життя та власним прикладом спонукає приєднатися до спорту.

Цього року групі СКАЙ виконується 20 років. Олег Собчук планує у Запоріжжі розповісти про становлення та розвиток гурту, концерти, плани, а також відповісти на всі питання своїх фанатів.

Колекти став дуже популярним в Україні близько 12 років тому, їх композицію  «Тебе це може вбити» співали по всій Україні.