У Києві стартував пляжний сезон. Голова столиці Віталій Кличко особисто перевірив готовність одного з місцевих пляжів та взяв участь у спільному тренуванні з рятувальниками «Пляжного патруля». Про це повідомляється на сайті міськради.

Після капремонту відкрито «Чорторий» пляж площею 5 г, який знаходиться у Деснянському районі міста. На місці було урочисто піднято екологічну відзнаку «Блакитний прапор».

«Цей пляж відвідують мешканці Троєщини та Оболоні. І ми неодноразово отримували звернення про його благоустрій. Тепер пляж має зовсім інший вигляд – тут вирівняли площею завезли пісок, встановили вбиральні й душові, облаштували медпункт та рятувальний пост», – розповідає Віталій Кличко.

 

Після урочистої частини очільник столиці разом з лафгардами приступив до роботи. А саме, слідкував за безпекою. Підходив до людей, які відпочивали й запитував чи подобається їм оновлена локація.

Усього на території міста відкрито 14 пляжів, 9 з яких отримали екологічну відзнаку («Дитячий», «Золотий», Пуща-Водиця», «Веселка», «Веселка», «Венеція», «Молодіжний», «Галерна», «Чорторий» і «Троєщина»). Облаштовано 26 рятувальних постів.

На головній фото з сайту міськради