Народний депутат від партії “Слуга народу”, який оскандалився через рекомендацію бабусі продати собаку та заплатити за газ, Євген Брагар тимчасово позбавлений права водити автомобіль.

Чоловіка зупинили патрульні поліцейські, через не підсвічений державний номер  й помітили в його діях ознаки наркотичного сп’яніння. Після діалогу та суперечок з, очевидно пасажиром Брагара, патрульні виписали постанову й забрали водійське посвідчення.

Правоохоронці все фіксували на відео, тож ви самі також можете робити власні висновки.

Події відбувалися 3 липня, о 22:00 на вулиці Русової, що у Дарницькому районі Києва, нардеп пересувався автомобілем Toyota Camry, пишуть Букви.

Брагару запропонували пройти медичне обстеження.

У протоколі, що опинився у розпорядженні видання, вказано факт наркотичного сп’яніння нардепа.

За інформацією поліції, результат експертизи буде відомим через 3-4 доби. Наразі ж у Брагара забрали водійське посвідчення.

Крім того, поліціянти поскаржилися на погрози від нардепа та його помічника, який називав себе “просто прохожим”. Зокрема, Брагар начебто обіцяв патрульним “влаштувати гарний вечір”.

Вони розмовляли з правоохоронцями на підвищених тонах. Цю розмову вдалося зафіксувати на відео.

Водночас Брагар вирішив написати заяву на патрульних у Дарницькому управлінні поліції.

Цікаво ще й те, що Брагар їздив не на своєму автомобілі. Toyota Camry зареєстрована на Лисенка Михайла Борисовича, 1991 року народження. Проте наразі невідомо, хто це та який стосунок має до нардепа.