Схоже, Анатолія Куртєва таки поновлять на посаді секретаря міськради. На сайті відомства опублікували розпорядження міського голови «Про перенесення дати проведення сьомої сесії міськради».

Судячи з повідомлення Володимира Буряка на сторінці Фейсбук, де чиновник прокоментував позов Анатолія Куртєва, чоловіка таки поновлять на посаді секретаря:

«Куртєв подав ідентичний позов до суду й тепер заявляє про те, що з різницею в один день!! той самий суддя!! з однієї справи!! виносить вже протилежне рішення.

Наразі міськрада не отримала офіційного документа, який це підтверджує. В будь-якому разі, наші юристи будуть змушені звернутися до суду за роз’ясненнями. Яке ж рішення виконувати?

Але нехай із суддею, яка міняє думку з різницею в один день, розбираються правники та правоохоронці.

Що хочу сказати вам, шановні запоріжці: якщо для розблокування роботи міської ради моїм опонентам необхідно будь-якими законними, а може й незаконними методами добитися необхідного їм рішення суду, то нехай так воно й буде! Аби нарешті депутати прийшли до сесійної зали й почали виконувати свої прямі обов’язки, голосуючи за виплату зарплат медикам і освітянам, за виділення коштів на ремонти доріг і на допомогу дітям, батьки яких загинули в АТО (ООС) та багато інших важливих для містян соціальних питань»

Також на сайті міськради оприлюднили розпорядження про перенесення сесії на 20 липня.

Нагадаємо, сесію вже двічі доводиться переносити. 25 червня Володимир Буряк підписав розпорядження про звільнення секретаря міської ради Анатолія Куртєва. Він відкидав політичні мотиви, посилаючись на непроходження перевірки, яку проходять посадовці. Куртєв назвав рішення міського голови незаконними й подав позов до суду. Упродовж тижня депутати не могли зібратися на засідання через конфлікт.

Фото: Google.com

Читайте також: «ОПИНИВСЯ НА ОПЕРАЦІЙНОМУ СТОЛІ»: МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАПОРІЖЖЯ НА ЛІКАРНЯНОМУ