Війна продовжується і попри ілюзію припинення вогню українській військові продовжують гинути.

9 липня стало трагічним для Яськів з села Великі Бірки, що поблизу Тернополя. Під час виконання завдання, облизу населеного пункту Золоте у районі проведення ООС загинув старший солдат Володимир Яськів.

Про це повідомила пресслужба 24-ї ОМБр імені короля Данила у Фейсбуці.

“Вчора, 09 липня 2021 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте, загинув наш побратим – старший солдат Яськів Володимир Богданович. Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне… ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям”, – йдеться у повідомленні.

Володимиру було 43 роки, 29 липня мало виповнитися 44. Побратими та військове командування називають чоловіка дуже відповідальними, ініціативним та покладистим, він розумів, що робить і для чого.

Щирі співчуття Україні та родичам загиблого бійця!