Через помилку КП «Водоканал» мешканці Запоріжжя у вихідні дні, у тому числі провідну неділю залишилися без води. Про це журналістам Forpost стало відомо від депутата міської ради Олександра Константинова. 

Депутат повідомляє, що у його окрузі кілька днів тому сталася поломка труб КП «Водоканал». Причиною цього стало переключення води та різке збільшення тиску, внаслідок якого у будинках:  Глісерна 20, Запорізька 4 та ще кількох позривало труби. На місце викликали аварійну службу, яка просто перекрила для будинків воду. Мешканці залишилися без води, комунальні служби не чули скарг  а тому люди звернулися за допомогою до депутата.

У свою чергу Олександр Константинов провів з мешканцям збори та запросив на них керівника КП «Запоріжремсервіс» та керівника аварійної служби у Запоріжжі. Ремонт пообіцяли терміново виконати, але далі зробили все, що його не проводити. Мешканці кількох будинків досі без води. Депутат міської ради обурюється від бездіяльності комунальних служб та недолугої системи управління містом.

З п’ятниці на суботу , вночі, водоканал робить переключення води і дає в систему такий тиск, при якому в будинках рве труби (наприклад Глісерна 20, Запорізька 4 та ще декілька будинків)
О 5:00 -6:00 суботи аварійка міняє 2 м труби, просто перекриває воду в будинку на Глісерній,20 , каже, що по регламенту вони все зробили й їдуть.
О 20:00 суботи я провів зустріч з мешканцями, куди запросив директора Запоріжремсервіса та керівника аварійної служби. Вони пообіцяли у неділю провести ремонт. Але у неділю зробили все для того, щоб ремонт не зробити і воду не подати.
Таким чином вже 2 дні люди сидять без води, тому що:
— водоканал не несе відповідальність за пориви;
— КП «Наше місто» (на сьогодні обслуговує будинок) нічого не робить, бо по вихідних не працюють ані вони, ані їх підрядники;
— аварійна служба ремонтує тільки 2-3 м труби, але це не дає можливість відновити постачання води, бо приварити 2-3 метри труби неможливо, труба розсипається.
Численні заявки на 15:80, мої розмови з керівниками аварійної служби та КП «Запоріжремсерві»с підтвердили мою впевненість в тому, що плювати вони хотіли на мешканців міста, бо протягом сьогоднішнього дня вигадували різні історії, щоб не проводити ремонт. Ані в райадмістрації, ані в міськраді немає чергового керівника , який би координував роботу комунальних служб на вихідних та в неробочий час.
Системи управління немає, відповідальності немає.