Нещодавно RegionNews розповідав, що біля входу до Запорізької міської ради стоять молодики спортивної статури. Журналістам вони так і не змогли відповісти, чому тут знаходяться. Трохи згодом зайшли в середину.

Досить дивно, однак їх всіх пропустили до зали. Хоча декілька місяців тому в середину не пропускали й місцевих журналістів. Невідомі «окупували» всю кімнату. Навіть, де зазвичай сидить голова міста з секретарем міської ради, та трибуну. У руках всі тримають плакати: «ОПЗЖ=Путін», «Вимагаємо сесію по закону», «Запоріжці проти свавілля» тощо.

Голова фракції «Слуга народу» Регіна Харченко, у соціальних мережах висловила думку, що мітингарів навмисне зізвали, щоб зірвати сьогоднішню сесію, яку напередодні анонсував секретар міськради Анатолій Куртєв.

Без коментарів! 😕
Фактично, сьогодні заблокували сесійну залу!

Нагадаємо, частина депутатів скликала сесію Запорізької міської ради на 14 липня. Секретар Анатолій Куртєв, якого напередодні намагався звільнити Володимир Буряк, у соцмережах написав, що місто потребує вирішення низки важливих питань.

Наразі міський голова знаходиться на лікарняному. Він через своїх депутатів заявив, що сесія буде незаконною. Таким чином його хочуть позбавити повноважень.

Фото зі сторінки у Фейсбук Регіни Харченко