Мешканка Запоріжжя Наталія Клавдієнко переконана – ПАТ “Запоріжгаз” умисне накручує віртуальний борг, щоб отримати зайві гроші від людей.

Так, жінка помітила, що у платіжці компанія не вказує кількість спожитих кубів, лише суму боргу. Сама ж споживачка послуг рахує, що спожила і стежить за лічильником обліку газу, він в неї у квартирі. Пані Наталія порахувала вартість одного куба, а також кількість спожитого й отримала суму, у платіжці ж вона удвічі більша. Чи може це бути технічною помилкою? Напевно так, але у бік вигоди споживача чомусь співробітники газової компанії не помиляються ніколи.

Про свої спостереження жінка написала у соціальних мережах.

Запоріжгаз просто “безпредельщики”! Мало того, що в платіжці не вказуються використані куби газу, від “фонаря” пишуть незрозумілі суми. Легко ж помножити на 8 свої показники (ціна за куб газу вказана 7.99). Наприклад я використовую 18 кубів, множимо на 8, в сумі 144. У них же це 243. І так кожного місяця Виходить віртуальний борг. Сьогодні вбили на повал! Прийшов якесь, цитую: ,, Досудове попередження “, в якому просять протягом 5 днів погасити ними ж придуманий “борг “.

В іншому випадку, цитую : Витрати на оплату судового збору в сумі вiд 210,20 до 2102,00 гр. покладуть на мене. Звідки це свавілля і скільки це буде тривати!? Додзвонитися не можливо. І сидить же хтось займає якусь посаду, отримуючи при цьому заробітну плату і друкує незрозумілі папірці! Мало, того, що загалом вартість комунальних послуг зашкалює, то ще й творять, що хочуть.