Мова про Ніну Гурську – депутатку облради, яка є членом команди міського голови Запоріжжя Володимира Буряка.

Жінка давно є прихильницею російського сценарію та формату “дружби”, а в 2014 році навіть організовувала мітинги з метою недопущення протистояння України  збройній агресії РФ.  Політична кар’єра жінки свідчить про її безпринципність  – у 2002 році вона балотувалася від Народного руху України, але не була обраною депутаткою, тоді, у 2015 році вона подалася до Опозиційного блоку, мабуть її активна проросійська діяльність допомогла реалізувати мрію стати депутаткою. Після  Опозиційного блоку в свої ряди взяв її Володимир Буряк.

Зараз Ніну Гурську хочуть поставити начальницею “Запорізького обласного ліцею-інтернату з підвищеною військово-фізичною підготовкою “Захисник”.

Депутатка також очолює спілку ветеранів Афганістану в Комунарському районі, адже свого часу цілий рік віддала війні Радянського союзу з Афганістаном.

Так, Олександр Зубченко, колишній працівник ЗОДА, вчора опублікував допис, в якому перераховує усі діяння Гурської:

Гурська брала активну участь у організації ригівських “антимайданів” у 2013-2014 роках, зокрема, під стінам ОГА 26 січня 2014 року.
Згодом цю пані неодноразово помічали на заходах “русской весны”, а влітку 2014 року вона була одним із ініціаторів зборів проти мобілізації біля міського військкомату.
Мета у них була дуже проста – зробити картинку для російської пропаганди та зірвати поповнення лав нашого війська.
Тоді завдяки запорізьким патріотам сепарський шабаш за кремлівські кошти вдалося приборкати, а Гурську із ганьбою вигнали із Громадської ради при ОДА.
Проєкт рішення про призначення Ніни Гурської начальницею “Запорізького обласного ліцею-інтернату з підвищеною військово-фізичною підготовкою “Захисник”, подав її однопартієць Олександр Коваленко. Він пропонує укласти з Гурською контракт строком на п’ять років, на підставі написаної депутаткою заяви. Заяву жінка написала ще 27 липня 2021 року.
Миколу Стрельникова, який зараз виконує обов’язки начальника ліцею, пропонують звільнити на підставі закінчення строку дії укладеного з ним договором.
Наразі депутати Запорізької обласної ради ще не прийняли цей проєкт. В соцмережі перспектива, що військово-патріотичний ліцей очолить Ніна Гурська, викликав шквал емоцій. Дехто пише, що такого не міг уявити навіть у страшному сні.