Моторошний інцидент трапився 3 серпня в місті Мелітополі. Подружня пара сильно посварилась. Чоловік сів за кермо перебуваючи в алкогольному сп’янінні, почав рух та збив молоду дружину. Травми виявились несумісні з життям.

Близько 3:00 житель Мелітополя зателефонував у місцевий відділок поліції й розповів, що став свідком трагедії. На його очах збили жінку. Водій зник з місця ДТП. На місці події правоохоронці з’ясували, що чоловік 1986 року народження сів п’яним за кермо «ГАЗ-2705», почав рух по зеленій зоні дворової території  та скоїв наїзд на свою дружину 1995 р.н., яка знаходилась неподалік, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Травми виявились несумісні з життям. Зловмисник втік у невідомому напрямку на авто. Правоохоронці оголосили операцію «Перехват». О 8:00 його затримали у місті Оріхів Запорізької області.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На транспортному засобі виявлено механічні ушкодження.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами нас трок до 3 років або без такого. Розслідування триває.

Журналісти «РиаМелитополь» з’ясували, що у загиблої залишилось двоє неповнолітніх дітей. Молодшій ще немає і пів року, страшій три роки. Зараз ними опікується бабуся. Знайомі організували збір коштів, щоб допомогти постраждалій сім’ї. Гроші просять скидати на картку Ірини Демиденко (матір загиблої): 5167 8030 5281 6753 (Ощадбанк); 5168757344484789 (Приват).