Одіозна ведуча Ольга Скабєєва вкотре відзначилася на своїй пропагандистській передачі на телеканалі «Россия 1». За її словами, російсько-українським відносинам «хана», якщо українських військових не покарають через образи на адресу Володимира Путіна.

Причина – це кричалка, яку вигукували наші десантники під час марширування на репетиції параду до 30-ї річниці Дня Незалежності України. Хлопці завзято вигукували «Путін х#ло!».
В пропагандистській передачі навіть побоялися включити відео зі звуком. Мабуть, злякались, що хтось з їх глядачів «прозріє». Натомість не скупились на образи на адресу українських захисників.

“Український Талібан – так тепер треба називати сусідню державу, пробила нове дно. Цю кричалку я показувати не стану, щоб не рекламувати ідіотів, але в інтернеті можна знайти. Хочеться сказати: російсько-українським відносинам, після цієї пісні на параді українських військових, хана. Якщо всіх, хто образив російського президента, не знайдуть та не покарають публічно. Чи будуть викрикувати цю кричалку на офіційній частині – невідомо. Але не варто сумніватись про наслідки

Дивує, що Скабєєва не в курсі, що російсько-українським відносинам «хана» з 2014 року. Коли Росія окупувала Крим та вторглася на схід України.

Відео зі сторінки у Фейсбук Сергія Сидоренко

та Цензор нет