Відомий хореограф – Влад Яма, який тривалий час проживає у Києві, ледь не помер через помилку в одному з місцевих ресторанів. Про це повідомила дружина танцюриста Лілія Яма.

Вчора, 24 серпня, в Інстаграм Лілія розповіла в сторіз, яке пекло довелося пережити її чоловіку напередодні 30-ї річниці Дня Незалежності України. Хореограф разом зі своєю сім’єю відвідав один зі столичних ресторанів, де зустрівся зі своїм знайомим. Вже вдома Влад відчув, що йому зле. Хотів самостійно дістатись до лікарні, однак зрозумів, що треба викликати «швидку».

З’ясувалось, що у нього була алергічна реакція. Річ у тому, що хореограф замовив страву з карамеллю у закладі харчування, однак замість неї йому без попереджень поклали мед. На щастя, все обійшлося. Медики встигли вчасно та ввели постраждалому адреналін і антигістамінні препарати.

Співробітники закладу перепросили у Ями за помилку й пообіцяли розібратись в ситуації. Лілія у соцмережах звернула увагу підписників, на скільки важливо офіціянтам вказувати на алергічні реакції, якщо вони є. Адже це може коштувати життя.

На наступний день (24 серпня) Влад був у «строю». Встиг провести ранковий прямий етер на «1+1». А ввечері його чекали мешканці Запоріжжя на майстер-клас.

Скріншоти зі сторінки в Інстаграм Лілії Ями

Фото: Google.com