На вихідні у нашому місті (21 та 22 серпня) відбувся «Weekend на Дніпрі». Захід передбачав два види змагань – Fun Jump Contest та перегони на сапах.

Організатори спортивних змагань – управління по роботі з молоддю та сім’ю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради, повідомляє пресслужба відомства. Учасники мали змогу позмагатись у двох видах спорту – стрибків з трампліна у води на велосипеді чи на самокаті або перегонах на сапах.

У змаганнях Fun Jump Contest 3 місце посів Владислав Смагін, 2 місце – Ростислав Нікітін, 1 місце – Володимир Котилевський. Серед учасників на самокаті перемогу здобув Оскар Бессонов. У перегонах на сапах призові місця розподілилися таким чином: З місце – Микита Тесса, 2 місце – Євген Морозов, 1 місце – Максим Гандзюк. Всі переможці були відзначені цінними подарунками.

Окрім цього гості могли покататись безплатно на сапах, каяках, байдарка, каное, відвідати майстер-клас з вітрильного спорту та спробувати його на сапах. Для багатодітних сімей й матерів-героїнь влаштували заплив на драгонботі.