За попередньою інформацією, пішохід раптово вийшов на дорогу, водій не встиг зреагувати. Постраждалий загинув на місці події від отриманих травм.

Вчора, 25 серпня, близько 23:00 правоохоронці отримали повідомлення, що на автодорозі «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь» сталася ДТП. На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що авто «Iveco Daily» керував 25-річний мешканець міста Оріхів. У цей момент на поїжджу частину несподівано вийшов чоловік. Пішохід загинув на місці події, повідомляє пресслужба ГУНП Запорізької області.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються всі обставини інциденту. Очевидців події, які мають відеозаписи, просять звертатись за телефонами: (098) 987-94-44 або «102».