Інцидент стався вчора, 25 серпня. Один з водіїв порушив ПДР, В результаті чого відбулось зіткнення двох транспортних засобів. На місці події працювали медики.

Водій «HAVAL» 1996 року народження не зупинився на червоне світло світлофора на перехресті «пр. Металургів – вул. Богдана Хмельницького» при повороті ліворуч. В результаті чого на проїзній частині пр. Металургів відбулося зіткнення з «HYUNDAI», за кермом якого знаходилась водійка 1989 року народження. Другий транспорт здійснив наїзд на бордюр розподільного бульвару і перекинувся, повідомляє пресслужба ГУНП Запорізької області.

Жінка та два пасажири – чоловік 1983 р.н і 11-річна дівчинка, отримали травми. Їх каретою «швидкої допомоги» госпіталізували до лікарні.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція статті передбачає штраф від 3-5 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2-х років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до 3-х років, з позбавленням права керувати ТЗ на строк до 3-х років.

На головній – фотоілюстрація