Запорізька журналістка Наталія Андреєва відвідала фестиваль ZOUND, який саме зараз проходить на заповітній Хортиці.

Поки молодь розважається, колега вже написала свій відклик про захід та некультурну культуру присутніх, учасників та організаторів скандального фестивалю. Нагадаємо, фестиваль під тиском погодилися перенести, на сьогодні та завтра, першочергово було заявлено – 29 серпня – у день сьомих роковин великої трагедії – Іловайська. Організатори погодилися не розважати містян у цей день, який, до речі, визнаний днем жалоби на загальноукраїнському рівні.

На додачу, серед запрошених учасників фестивалю були й ті, хто розважав терористів та окупантів у так званій “ДНР”. Компроміс було знайдено. Після  зауважень та тиску запорізьких учасників АТО участь “зашкварених” виконавців скасували.

Наталія Адреєва розповіла сьогодні про формат заходу – туалет в кущах, довжелезні черги та російськомовні ведучі. Через тиждень-другий журналістка прогнозує скачок захворюваності на Covid-19.

Так, ну я типу журналіст під прикриттям і маю що сказати про фестиваль ZOUND.
І це не про список учасників – там вже на колір та смак, як то кажуть.
Вхід. На місце проведення фестивалю («козацьке коло» неподалік музею козацтва) можна потрапити лише через один вхід і не найкоротший. Вхід платний, а тому зібралася прилічна така черга – приблизно в один кілометр. Ті, хто не підчепив би ковід на фестивалі, точно отримають його в тій черзі.
А, ще. Ті, хто в черзі чи ще просто йдуть до фестивалю … йдуть справляти нужду в кущі. От прям не надто соромлячись. Бо, як відомо, єдине бажання, яке завжди реалізує людина, – посцяти тут і зараз.
Ведучий. Російськомовний. Тут без коментарів. Просто мене бісить. У даному випадку недотримання закону. Merda.
Меню. «Модне». Англомовне. Окрім одного пункту (подивіться фото). ГаШо??
Звук. Хочеться повисмикувати руки звукорежам. Явно не на 700 грн за фанзону.
Нє, скажу таки про плейлист. Ми це заслужили – пише Андреєва.