Сьогодні, 27 серпня, мала відбутись сьома сесія міськради, яку не можуть зібрати з червня. Вчора на сайті з’явилось розпорядження міського голови Володимира Буряка про перенесення сесії.

Тепер депутатів спробують зібрати вже восени – 3 вересня:

            1. Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з незакінченим опрацюванням центральними органами влади механізмів та умов забезпечення незмінних тарифів, що наразі унеможливлює визначення обсягів фінансової допомоги Концерну «Міські теплові мережі» для закупівлі газу та забезпечення опалювального сезону 2021-2022, а також враховуючи, що дані питання напряму пов’язані із всім переліком бюджетних питань порядку денного, перенести пленарне засідання сьомої сесії міської ради на 03 вересня 2021 року об 11.00. Місце проведення – зал засідань міської ради.

Нагадуємо, депутати усіх фракцій, окрім «Єднання», почали бойкотувати засідання після звільнення секретаря міськради Анатолія Куртєва від «Слуги народу». Буряк наголошував, що звільнення відбулося через непроходження посадовця спецперевірки НАЗК. В «СН» називають дії міського голови протизаконними.

З того часу депутати зібрались лише раз, коли треба було проголосувати за виділення коштів постраждалому будинку по вул. Сержанта Медведєва.

Фото: Google.com