Близько 5 ранку в кафе на Прибережній магістралі двоє чоловіків відкрили вогонь по людях. Відомо про трьох постраждалих, їх ушпиталили. Ще двом лікарні надали допомогу на місці події.

Зловмисники намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані. Слідчі  відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства, повідомили в ГУНП Запорізької області. 

У пресслужбі відомства повідомили, що на місці злочину працівники поліції встановили, що двоє чоловіків під час раптово виниклого конфлікту з пістолетів травматичної дії почали стріляти в опонентів. В результаті п’ять громадян отримали травми, троє з них госпіталізовані. Зловмисники втекли з місця події на власному автомобілі.

Співробітники поліції зібрали інформацію від свідків та очевидців події, вилучили та проаналізували записи з камер відео спостереження в встановили, що розшукувані пересуваються на автомобілі «Крайслер». Орієнтування на його розшуку було надано всім патрульним нарядам. В районі вулиці Північне шосе зловмисники були зупинені працівниками патрульної поліції. Обидва жителі Запоріжжя 1992 та 1987 року народження.

Підозрюваних вже затримали.