Сьогодні, 10 вересня, мала відбутись сьома сесія Запорізької міської ради. Про це стало відомо з оприлюдненого регламенту роботи. Однак щось пішло не так й депутати не зібрались в залі.

Трансляція на комунальному телеканалі Z розпочалась близько 11:00. На початку зібралось усього декілька посадовців та депутатів. Через 10-15 хвилин, коли майже ніхто не прийшов, трансляція з сесії неочікувано перервалась. Зараз в етері розповідають про вакцинацію.

За нашою інформацією, криза в міськраді нікуди не ділась, попри поновлення на посаді секретаря від «Слуги народу» Анатолія Куртєва. Начебто, політичні сили настроєні рішуче й хочуть відставки міського голови Володимира Буряка. Наскільки твердження відповідають дійсності не беремось стверджувати.

Слідкуємо за трансляцією. Оновлюйте сайт RegionNews, щоб бути в курсі.

Оновлення. Сесію перенесли на 14:00.

Нагадаємо, 3 серпня 57 депутатів проголосували за поновлення на посаді секретаря – Анатолія Куртєва. Було створено депутатську комісію на якій розглянули висновок НАЗК щодо декларації екссекретаря Анатолія Куртєва від «Слуги народу». В ній було вказано, що знайдено деякі розбіжності, а не недостовірні дані.

На головній – фотоілюстрація