Учитель інформатики Олександр Жук став лауреатом педагогічної премії Global Teacher Award. Цю нагороду присуджують за видатні здобутки вчителювання.

«Прийшов, побачив, переміг» – саме так характеризують Олександра на сторінці у Фейсбук української премії Global Teacher Prize. Воно й не дивно, адже з-поміж десятки тисяч учасників зі 110 країн, лауреатом став саме учитель із Запоріжжя.

Він вчителює в Запорізькій школі-інтернаті «Джерело», вчить діток з порушенням слуху. Нагородження відбудеться сьогодні, 10 вересня, о 13:30.

Нагадаємо, Олександр Жук став вчителем року 2018 року, за версією міжнародних премій Global Teacher Prize Ukraine. 2019 року його включили до найкращих вчителів світу.

GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE – це щорічна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя щодо своїх учнів, суспільства та підкреслити важливість педагогів в Україні.Премію засновано 2017 року ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фонду Varkey GEMS Foundation.

Фото: Google.com