Нещодавно в Хортицькому районі міста небайдужі громадяни знайшли закривавленого пса, його негайно доправили до ветклініки. Волонтери стверджують, що поранення тварині наніс чоловік ножем.

На сторінці у Фейсбук Хвостики на Бабурці описали ситуацію, яка ймовірно трапилась того вечора. На одній з вулиць Хортицького району між чоловіком та жінкою трапився конфлікт. За жінку вступився сторонній чоловік. Агресора це сильно обурило й він побіг додому. Взяв із собою собаку та ніж.

Коли він разом з домашнім улюбленцем виходив з підїзду – його собака зчепився з безпритульним псом Блеком. Замість того, щоб просто розборонити, чоловік нібито завдав декілька ударів ножем Блеку. Скривавлений пес дійшов до собачниць. Постраждалого одразу відвезли у ветклініку.

Про випадок було сповіщено правоохоронців. Однак волонтери стверджують, що ті не хочуть розслідувати справу. Ба більше, звинувачують, що підозрюваний передав поліції хабаря, щоб залагодити все.

У соцмережах опублікували аудіозапис на якому начебто спілкуються зооволонтерка й інспектор. З почутого складається враження, що останній вмовляє жінку не карати кривдника. Просто просить взяти гроші на лікавання для тварини і все.