На сайті електронних петицій з’явилась пропозиція від Дмитра Петровського, який просить поновити безплатні сніданки для молодших класів.

Автор на пряму звертається до міського голови Володимира Буряка й просить знайти кошти в міському бюджеті на повноцінне харчування для школяриків:

«Велике прохання до міського голови нашого міста Буряка Володимира Вікторовича знайти кошти для надання нашим школярикам повноцінного сніданку за кошти міського бюджету! Діти це наше майбутнє, тож чому б не попіклуватись про нього за кошти не тільки батьків, але й міста?!»

На сьогодні пропозиція зібрала 13 голосів з 750 необхідних. До кінця голосування залишилось 58 днів. Втім, навіть якщо петиція збере необхідну кількість голосів, не факт що її підтримають депутати на чолі з Буряком.

Запоріжці давно просять посадовців переглянути рішення щодо скасування безплатних сніданків для учнів 1-4 класів. В міськраді не готові переглянути це питання, посилаються на нестачу грошей в бюджеті.

Нагадаємо, у 2016 році Кабінет міністрів скасував безплатне харчування для школярів 1-4 класів. Безплатне харчування лишилось лише для дітей пільгових категорій.

На головній – фотоілюстрація