Інцидент стався 26 липня близько 9:15 на вул. Прибережна Магістраль. Наразі правоохоронці розшукують свідків ДТП.

Попередньо встановлено, що громадянин Туреччини 1990 року народження керував трактором «Hidromek» з ковшем спереду. Коли транспорт виїжджав з будівельного майданчика на вул. Прибережна Магістраль – водій зупинився, щоб надати перевагу у русі іншому транспортному засобу. В цей час на велосипеді в напрямку бульвару Гвардійського їхав чоловік 1964 року народження. Велосипедист передньою частиною двоколісного транспорту скоїв наїзд на бічну частину ковша трактора, після чого впав і вдарився головою о металеву конструкцію, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Усіх, хто має відеозаписи з моменту вище описаної ДТП, просять повідомляти інформацію за номерами телефонів: (098) 987-94-44 або «102».