Окрім цього в місті запустять новий автобусний маршрут, якщо він користуватиметься популярністю серед пасажирів – маршрут затвердять.

На маршруті №85 з 1 по 31 жовтня працюватиме тимчасовий перевізник, оскільки за рішенням виконавчого комітету договір з ТОВ «Правекс» розірвано, після скандалу. Про це повідомляється на сайті Запорізької міськради.

Також, проводитиметься конкурс на маршрутах №22, 42, 89. 31 грудня з перевізниками на цих маршрутах сплаває термін договору. Перевізники маршрутів №13 «Майдан Університетський – Запоріжжя Ліве» та №90 «БК «Залк»-вул. Сєдова» виявили бажання достроково розірвати договір. Ще три місяці вони зобов’язані забезпечити перевезення пасажирів. Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міськради має знайти нових перевізників.

Тимчасово працюватиме новий автобусний маршрут – №64 «Бородинський ринок – Набережна магістраль». Якщо запоріжці часто ним будуть користуватись, за результатами пасажирообстеження затвердять маршрут №64.

Нагадаємо, водій 1976 року народження намагався виштовхнути 82-річного пенсіонера з салону мікроавтобусу. Наніс чоловіку тілесні ушкодження. Пасажири не стали сидіти осторонь і заступилися за постраждалого. Все що відбувалось знімали на телефон. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні цього кримінального правопорушення ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото з сайту міськради