Водій не впорався з кермуванням, виїхав на узбіччя, після чого автівка перевернулась. Під час ДТП постраждала пасажирка, її доставили в лікарню. Однак медикам не вдалось врятувати постраждалу.

Інцидент стався сьогодні, 30 вересня, в першій половині дня в районі селища Бердянське Осипенківської ОТГ на трасі «Маріуполь-Новоазовськ». Повідомлення правоохоронці отримали о 9:40. На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 50-річний мешканець Маріуполя керуючи авто «Toyota Rav4» не впорався з управлінням на дорозі, де тривають ремонтні роботи. Виїхав на узбіччя, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся, повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

Постраждала 70-річна жінка, яка знаходилась в салоні на момент аварії. Її доставили в лікарню. Вона загинула від отриманих травм в медзакладі.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.