Сьогодні, 7 жовтня, в місті проходить Друге пленарне засідання четвертої сесії Запорізької обласної ради. Депутати вже проголосували за одне з важливих рішень.

В сесійній залі депутати мали вирішити долю «Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник». А саме, хто очолить комунальний заклад. Начальником ліцею став Руслан Кулька, командир 23 батальйону, атовець, полковник ЗСУ, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат від «Європейської Солідарності» Облради Олег Чернов.

Ця сесійна зала поки що порожня, але сьогодні в ній має статись одне з важливих особисто для мене голосувань. В порядку денному – кандидатура на посаду начальника ліцею «Захисник». На минулій сесії деякими депутатами була внесена пропозиція, яка обурила багатьох моїх друзів-волонтерів, атовців, патріотів України, адже логічним було зовсім інше призначення.

Тому на сьогоднішнє засідання я від фракції Європейська Солідарність вніс офіційну правку – призначити начальником ліцею Захисник Руслан Кулька. Це – командир 23 батальйону, атовець, полковник ЗСУ, який вже багато років виховує дітей в цьому ліцеї. Людина, яка і словом, і ділом довела, що гідна цієї посади.

Руслан Кулька нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. На початку війни потрапив до батальйону територіальної оборони, служив в АТО. Викладав військові дисципліни в ліцеї.

Фото Google.com