Правоохоронці з’ясували, що мешканки Кіровоградської та Запорізької областей в місті набирали дівчат, які систематично надавали секс-послуги клієнтам в так званих «масажних салонах».

Адміністраторки двох борделів – жителька Кіровоградської області 1990 року народження та жителька Запорізької області 1989 року народження. До себе на роботу вони приймали дівчат віком від 18 до 30 років (в кожному салоні по 10 працівниць). Заклади функціонували під виглядом масажних салонів. Грошова винагорода – 10 тисяч гривень з одного клієнта, повідомляється на сайті ГУНП у Запорізькій області.

Під час обшуків було вилучено 8 тисяч гривень, 3 банківські термінали, візитки, подарункові сертифікати на надання масажних послуг, відеореєстратори, які вели приховану зйомку, чернеткові записи, графіки та документи.

Матеріали направлені для проведення ряду спеціальних експертиз, за результатами яких буде вирішене питання повідомлення фігурантам справи про підозру. Їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, 5 жовтня правоохоронці провели обшуки в порностудіях, де здійснювались відеотрансляції в режимі онлайн. Дівчата працювали цілодобово у чотири зміни.