Для успішної підготовки до наступного курортного сезону, який у 2021 році для Приазов’я виявився не надто вдалим, на узбережжі Азовського моря для туристів відпочиваючих  встановили 9 нових вебкамер. Відтепер за допомогою цілодобових онлайн-трансляцій можна оцінити мальовничі панорами Бердянська, Бердянської коси і їх околиць, не встаючи з-за комп’ютера, повідомляє Ділова Столиця з посиланням на інформаційне агентство УНН.

Бердянськ відомий як один з найбільш популярних пляжних курортів Азовського моря в Україні, який щорічно відвідує до 1,5 млн туристів. Після закінчення курортного сезону в цьому місті розгорнули мережу з 9 нових онлайн вебкамер встановлених по всьому курорту і в режимі реального часу. Вони дозволяють з власного комп’ютера побачити красиві панорамні види Бердянська. Водночас більшість з трансляцій мають навіть звукову доріжку.

Таким чином, завдяки новим вебкамерам навіть в міжсезоння багато хто з прихильників курорту зможуть і далі спостерігати за улюбленими місцями відпочинку.
Організаторами нової мережі вебкамер виступили редакція відомого в Україні медіапроєкту «Кирилівка.Укр» і бердянський інтернет-провайдер Onet.

Сумарно сьогодні мережа онлайн-трансляцій Бердянська включає 18 HD вебкамер, подивитися які можна на сайті berd.ua.

“Нові вебкамери – це завжди привід нагадати своїм шанувальникам і потенційним відпочиваючимпро власні чудові курорти. У 2022 році в галузі внутрішнього пляжного туризму в Україні очікуються кризові явища, тому можна дуже позитивно оцінити те, що в Бердянську перейнялися питанням додаткового залучення туристів заздалегідь, а не в той момент, коли туристична криза буде вже неминучою”, – так прокоментувала ініціативу нашому виданню головний редактор галузевого видання «Старий Азов» Юлія Ангеловська.

Нагадаємо, що Бердянськ – це популярніше курортне місто на узбережжі Азовського моря, розташоване на півдні Запорізької області. Воно включає материкові міські райони та  прилеглу до них Бердянську косу. В 2021 році курорт постраждав від інформаційних атак і навали медуз, тому нові ініціативи з розвитку туризму в регіоні як ніколи затребувані в цій рекреаційній зоні.