Інцидент стався у понеділок, 18 жовтня, в місті Бердянську Запорізької області. До Бердянської районної державної адміністрації намагалися пройти декілька відвідувачів, однак їх не пустив черговий посилаючись на карантинні обмеження. Останнім це не сподобалось, конфлікт переріс в бійку.

Як повідомляє пресслужба ГУНП Запорізької області, активісти намагались зайти в Бердянську районну державну адміністрацію, яка знаходиться на проспекті Перемоги. 60-річний охоронець адмінбудівлі не пустив чоловіків пославшись на карантинні обмеження «червоної зони». Між трьома учасниками конфлікту виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

За даним фактом за заявами сторін відкрито три кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

На сайті «ПроБердянськ» вказано, що охоронець зараз знаходиться в лікарні. На передодні інциденту чоловік переніс два інсульти. Нібито до будівлі намагались пробратись стримери Сармат ТВ.

На головній – фотоілюстрація