З кожним днем погіршується епідемічна ситуація. Вкотре Запоріжжя та область потраплю в лідери антирейтингу Covid-19 за кількістю нових хворих. Медичні заклади переповнені пацієнтами.

Стало відомо, що в КНП «Міській лікарні №9» Запорізької міської ради (вул. Щаслива/Дудикіна, 1Б) планують розгорнути додаткові 50 ліжок для лікування хворих на Covid-19. Запорізькі лікарні працюють з повним навантаженням (№1,2,6,7,9), тому необхідні додаткові місця для нових пацієнтів, повідомляється на сайті відомства.

Також коронавірусних хворих приймають в міській дитячій лікарні №5 та пологовому будинку №4. З міського бюджету продовжують закуповувати необхідне медичне обладнання.

Зазначено, що до міської лікарні №9 потрапив тільки 1% вакцинованих. При цьому пацієнти не потребують інтенсивної терапії, захворювання протікає у легкій формі.

Нагадаємо, з вчорашнього дня в Запоріжжі запрацювали ще три Центри масової вакцинації. Перший відкрили у ТЦ «Амстор» (пр. Інженера Преображенського, 13, Хортицький р-н), другий у ТЦ «Континент» (вул. Товариська, 39, Дніпровський р-н), третій у ТЦ «Космос Сіті» (вул. Космічна, 119, 2 поверх, Комунарський р-н).

Фото пресслужби міської ради