Вихователька дитячого садка, з вини якої сильно травмувалася дитина почула вирок суду. Жінці  призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки з позбавленням права обіймати посади вихователя на строк 2 роки. На підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік.

Про це повідомили в прокуратурі Запорізької області.

Йдеться про ситуацію, що трапилася  у дитячому садку “Еврика” на вулиці Дудикіна, 20А. Там, 4-річний хлопчик, залишився у своїй групі один, відчинив вікно та перехилившись на підвіконня випав на козирок вхідних дверей, а потім на землю. Лікарі діагностували у дитини політравми, закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. На щастя з дитиною сьогодні все добре. 

Прокурорами в суді доведено, що вихователь дитячого закладу разом з вихованцями пішла на прогулянку та на тривалий час залишала 4-річного хлопчика без нагляду у приміщенні закладу. Далі дитина самостійно залізла на підвіконня, відкрила вікно та випала з другого поверху будівлі, отримавши тілесні ушкодження.

Під час судового розгляду обвинувачена визнала свою вину та попросила пробачення у потерпілої. Мати хлопчика повідомила, що син почуває себе добре та не наполягала на суворому покаранні.