Національний заповідник «Хортиця» збирається замовляти додаткові роботи по об’єкту «Курган Єдності» по вул. Старого редуту. На реконструкцію вже було витрачено майже 16 млн грн, однак цього не вистачило.

Про це повідомляється на сайті Прозоро.

Замовник збирається укласти угоду з тією ж фірмою, що проводила реконструкцію – ТОВ «Євробудкоплект» на 1 960 000,00. Джерело фінансування закупівлі – кошти Державного бюджету.

Скріншот з протоколу

На території встановлять урни, лави паркові, МАФи, пофарбують конструкції. Укладуть лаг по бетонних сходинах, встановлять нову систему електропідйому прапора тощо.

В рамках програми «Велике будівництво» на острові Хортиця на території «Кургану Єдності» провели реконструкцію – благоустрій, створення оглядового майданчика, підйом для людей з інвалідністю, реконструкція флагштоку тощо.

Нагадаємо, запоріжцям показали презентацію майбутнього проєкту з благоустрою Набережної міста Запоріжжя. Реконструкцію ділянки дороги по вул. Прибережної магістралі від річки Мокра Московка та по вул. Автозаводська до перетину вул. Автозаводська та вул. Новокузнецька з транспортною розв’язкою проводитиме підприємство «Дніпродор».

Фото: Олександра Ралика