Сало відомо, що міський голова курортного міста Бердянська Валерій Баранов написав заяву про відставку. Про це він повідомив на початку засідання «День депутата», повідомляється на сайті відомства.

За його словами, причина – складність працювати без більшості у міській раді.

Увесь цей рік мені довелося працювати в умовах агресії та деструктиву. А як працювати у цій обстановці? Я бачу два варіанти: Перший – продовжити спроби та вмовляти, принижуватися, виправдовуватися. І другий варіанти – подати у відставку у зв’язку з неможливістю працювати у таких умовах, зберегти собі залишки здоров’я та нервів та дати свободу депутатській команді для можливих досягнень, але вже без моєї участі. Тому з урахуванням тупикової ситуації, що склалася, моїм віком та особистими мотивами я змушений подати у відставку та побажати вам успіхів у праці. Хочу подякувати своїм виборцям, вибачитися перед ними за таке моє вимушене рішення, – розповів Баранов.

Зауважимо, що свого часу в руках Володимира Буряка сконцентрувалася майже вся влада в місті, однак він пішов. Офіційною версією стало – стан здоров’я. Неофіційно – його “попросили піти”.

Нагадаємо, на місцевих виборах Валерій Баранов балотувався на посаду міського голови від партії «За майбутнє» у 2020 році. Перемогти вдалось у другому турі. До цього вже мав досвід у керуванні містом, адже з 1998-2007 рр. був очільником Бердянська.

Фото: Google.com