Недобросовісні мешканці Олександрівського району міста, які проживають по вул. Крилова, завели чотирьох собак. Однак за словами сусідів, зовсім ними не опікувалися. Навпаки, знущались. Відповідне повідомлення з’явилось у соцмережах.

Сусіди заявляли, що господарі ведуть асоціальний спосіб життя. Завели у дворі 4 собак. Зовсім за ними не доглядали. Навпаки, били і не годували, постійно було чутно скиглення тварин. Інформація почала ширитись соціальними мережами і в ЗМІ. На місці події зоозахисники виявили дійсно виснажених псів, які не мали ні води, ні їжі. Деякі були прив’язані до паркану. Вони звернулись в поліцію, повідомляє пресслужба відомства.

Правоохоронці оглянули територію та опитали хазяїв. На підставі зібраних і отриманих фактів, на чоловіка 1969 року народження й жінку 1959 року народження склали протоколи за ч. 2 ст. 89 «Жорстоке поводження з тваринами» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ці матеріали направлять в суд для прийняття рішення щодо відповідальності.

Нагадаємо, господарка собаки породи німецької вівчарки, померла влітку від онкозахворювання. У неї залишалась тварина, за якою нема кому опікуватись. Тож для тварини шукають новий дім.

На головній – фотоілюстрація