Зважаючи на стабілізацію захворюваності на Covid-19 серед дітей, з 15 листопада учнів 1-4 класів перевели на очне навчання. А от вже починаючи з 5-11 класи – індивідуально, залежно від того чи вакциновані працівники освіти на 100%.

Сьогодні, 22 листопада, під час онлайн-брифінгу голова ЗОДА Олександр Старух розповів, що на сьогодні 350 шкіл Запорізької області працюють в очному режимі, як початкові, так і старші класи. Весь персонал тут вакциновано від коронавірусу на 100%, або надано відповідні довідки. 145 навчальних закладів середньої освіти вчаться з використанням елементів дистанційного навчання. Одна школа знаходиться на планових канікулах. В регіоні функціонує 520 дитячих садочків, три заклади зараз знаходяться на карантині.

Нагадаємо, 12 листопада на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м Запоріжжя було прийнято наступні зміни: учні 1-4 класів навчаються очна, а учні 5-11 класів закладів, якщо 100% працівників мають документ про підтвердження повного курсу вакцинації.

На головній – фотоілюстрація