Вперше в історії Rallye Monte-Carlo Historique українці отримали ліцензію на участь у цьому престижному спортивному заході.

Проведення Ралі планується 27 січня 2022 року у Франції. Український екіпаж вирушає 20 та 23 січня із Запоріжжя та Києва. Наша команда братиме участь у заході на “горбатих” та “вухастих” запорожцях. Усього буде залучено 6 автомобілів та 12 гонщиків.

Вчора стало відомо, що українська команда заручилася підтримкою легендарного фінського  гонщика та двічі депутата Європарламенту Арі Ватанена. Він буде наставником наших екіпажів і зустрінеться з командою у день перегонів.

Арі Ватанен

Арі Ватанен

Арі Ватанен

Арі Ватанен

Про комунікаційну та частково менеджерську складову відповідатиме Агенція регіональних ініціатив в Запоріжжі на чолі із Олександром Павловим. Чоловік каже, що підтримка Арі Ватанена  підвищує шанси на перемогу української команди.

Олександр Павлов

Олександр Павлов

“Rallye Monte-Carlo Historique – дуже престижний захід і я щиро радію, що українці нарешті візьмуть у ньому участь. Це – першокласна можливість заявити про себе і ми маємо всі шанси гідно виступити” – каже Олександр Павлов.

Regionnnews радо надасть інформаційну підтримку для команди, що вирушить до Франції та організаторів, адже для нас це дійсно непересічний захід.

У наступному матеріалі ми розкажемо про людину, яка ініціювала участь українського екіпажу в Rallye Monte-Carlo Historique. Це – чоловік із запорізьким корінням.

фото – Олександр Павлов