Сьогодні сім’я 12-річного Нікіти попросила про фінансову допомогу, щоб підняти хлопчика на ноги.

Хлопчина отримав серйозні травми, у тому числі відкриту черепно-мозкову в ДТП, коли вранці разом з вітчимом їхав до школи. Зараз дитина знаходиться в реанімації, медики ввели пацієнта у штучну кому. Нікіта вже пережив одну операцію, попереду ще дві.

У понеділок медики планують спробувати вивести його з коми. Лікування обходиться дуже дорого, а тому сім’я наважилася просити допомоги у небайдужих запоріжців. Та через активізацію на рахунку банк заблокував карту мами Нікіти, номер якої вже активно поширили у соціальних мережах. Зараз перерахувати кошти туди не можливо. Про це повідомила Regionnews тітка Нікіти Анастасія Блажкова.

Також жінка написала про це у соціальних мережах й надала інші реквізити, вони на фото.

 

От всей семьи нашей мы БЛАГОДАРНЫ Вам за Вашу помощь 🙏 ‼️ВЫНУЖДЕНЫ изменить карты, т.к. банк заблокировал карту сестры из-за множества транзакций. 🆘 Новые карты: 5168757394523320 Вечерка Александр Иванович (дедушка) 4149 4993 9005 4508 Лебединская Н.А. (будет доступна в течении следующих суток – пише Анастасія.

Також сім’я хлопчика продовжує шукати свідків ДТП, а особливо – відео з реєстраторів.

Нагадаємо, аварія трапилася 26 листопада вранці, на вулиці Українська. Там зіткнулося 2 автомобілі «Daewoo» та «Volkswagen», усі учасники аварії травмувалися, але найбільше – 12-річний Нікіта.

Молимося за швидке одужання хлопчика.